Signant

Elektronisk signering av dokumenter.

I PowerOffice versjon 31 ble elektronisk signering av dokumenter introdusert.

Signant er en lisensbasert tjeneste som blir levert fra vår underleverandør Maestro Soft AS

For å åpne for denne funksjonen i PowerOffice, så må dere kontakte Maestro Soft AS på tlf 02575 eller mail til salg@maestro.no

Du kan lese mer om signeringsetjenesten på www.signant.no

For at elektronisk signering av dokumenter skal fungere i PowerOffice så må også PowerOffice server service være installert.

Installasjonsveiledning for Server Service finner du her

Følgende oppsett må gjøres i PowerOffice for at signering skal fungere:

Brukergrupper

Systeminnstillinger

Medarbeidere

Kontakter

Praktisk bruk av signant