Systemkrav

Hardware spesifikasjon

Pentium III 2 GHz
2 GB RAM
1 GB ledig diskplass

Må ha tilgang til Internet

Software spesifikasjon

Støtter en av følgende operativsystem

- Windows 7 (SP1) eller nyere

- Windows Server 2008 eller nyere

Microsoft .NET 4.5 eller nyere må være installert (installeres av PowerOffice Service installasjonen ved behov)

Forhåndsbetingelser:

Installasjonen må gjøres på serveren
Du trenger Administrator tilgang på serveren for å kunne fullføre installasjonen.
Eldre versjoner av PowerOffice SMS server må avregistreres. Dette kan gjøres ved å kjøre kommandoen sc delete PowerOffice (serveren må startes på nytt etter dette)
Installasjon av PowerOffice Service krever vanligvis ikke omstart av serveren