E-Mail

Her settes innstillingene for E-post

email

Her velger du om du vil aktivere epost varsling eller ikke. Denne gjelder KUN for varsling og ikke dokumentsignering.

Også her kan vi overstyre innstillingene som er satt under e-postkontorer i PowerOffice.

Hvis man ikke velger å overstyre innstillingene så vil PowerOffice Server Service bruke konto nr 1 som er satt opp i PowerOffice

Se her for oppsett av e-post i PowerOffice

Sender Name: Navnet på avsenderen

Sender E-mail: utgående e-post adresse

E-mail Server: utgående epost server

Port: TCP/IP port for utgående epost server (standard er 25, for SSL er det port 587)

SSL: Dersom utgående epost server krever kryptert tilkobling må det settes kryss her. Normalt sett så må man da også endre port til standard 587

Username/Password: Om utgående epost server krever autentisering av bruker for å sende så må denne informasjonen fylles ut