E-faktura

Her er oppsett for E-Faktura

efaktura_new

Dersom man ønsker å aktivere EHF så må det settes kryss i Enable E-faktura

Her skal man sette opp hvor PowerOffice oppretter PDF-utgavene av faktura og fakturaspesifikasjon.

Feltet for å generere E2B filer er ikke lengre i bruk, da PowerOffice ikke støtter E2B lengre.

Her trenger det ikke å stå noe.

Her MÅ mappestien være slik den ser ut, sett fra serveren som Server Service er installert på, sin side. Det vil si at serveren må ha tilgang til mappen hvor pdf fakturaene lagres.

Dersom det i PowerOffice under menyvalget Verktøy->Systeminnstillinger->Vedlikehold->Dokumentsenter->PDF Faktura står Q:\PowerOffice\Dokumenter\Faktura så kan det f.eks. sett fra serveren sin side være \\filserver\PowerOffice\Dokumenter\Faktura.

Det anbefales på det sterkeste å benytte seg av unc filsti

Dersom det skal benyttes filbasert fakturaformidling må det også legges inn en sti til hvor filene skal lagres.

VIKTIG: Brukeren som kjører PowerOffice Server Service, MÅ ha rettigheter til å opprette og lagre filer på det aktuelle området.

Dersom dette ikke er mulig, så må det endre bruker som kjører servicen. Dette gjøres i windows services på tjenesten PowerOffice!