Poststeder og Land

Meny: Ajourhold > Poststeder

Vi leverer et fullstendig postnummerregister sammen med PowerOffice Time.  Du kan oppdatere ditt postnummerregister ved å velge "Hent oppdateringer fra Posten". Opplysningene blir da oppdatert fra posten.no. Du kan også selv legge inn eller endre allerede innlagte postnummer. Endrede postnummer merkes med en stjerne og utgåtte postnummer merkes med to stjerner.

poststeder ny

NB! Dersom postnummer ikke vises med alle siffer under kundeoppfølging (gjelder spesielt postnummer med null først), gå til menyen Verktøy >Avansert > Kjør rutine - Velg rutine 1130 Formater postnr. med 4 siffer og innledende nuller og velg Kjør rutine.

Meny: Ajourhold > Land

Her er oversikt over hvilke land som kan registreres på kunder i PowerOffice. Hvis du "mangler" et land, kan det opprettes via knappen Nytt land.