Sikkerhetskopi

Manuell sikkerhetskopi

Manuell sikkerhetskopi tas fra menyen: Fil > Sikkerhetskopi > Sikkerhetskopi

sikkerhetskopi_new

Her vil det bli tatt en sikkerhetskopi av databasen. Sikkerhetskopien er en tekst-generert kopi av innholdet i sql databasen.

Standard lagring for klient generert er ?:\Poffice\Backup på serveren der PowerOffice er installert. Du kan overstyre området ved å bruke knappen bak feltet Filnavn.

Standard filnavn: Backup_ÅrMndDag_kl_Initialer.zip.

NB! Det er kun data i databasen som taes backup av. Ingen av dokumentene som er opprettet eller importert i PowerOffice vil bli tatt backup av.

Dette må kunden selv ordne backuprutine for.

Automatisk sikkerhetskopi

Vi anbefaler at du setter opp at PowerOffice skal ta automatisk backup jevnlig. Dette gjøres i menyen: Verktøy > Systeminnstillinger > Vedlikehold > Sikkerhetskopi.

I tillegg til denne sikkerhetskopien er det mulig å ta backup av åpne filer. Dette gjøres av området hvor SQL databasen er lagret, eksempelvis: C:\Programfiler\Microsoft SQL Server\MSSQL