Ny installasjon

For å ta i bruk PowerOffice SQL må Microsoft SQL Server være installert. MS-SQL leveres i to versjoner - fullversjon eller SQL Express. MS-SQL Express er en forenklet versjon av fullversjonen, men er til gjengjeld helt gratis for våre brukere og kan enkelt lastes ned fra våre hjemmesider. Vi anbefaler likevel å bruke fullversjonen som kan bestilles hos en dataforhandler.

Minimumskrav til database server Microsoft SQL 2008 R2

Windows 7, Windows 2008 R2 server

.NET Framework 3.5 SP1

Pentium 4 2 GHz eller bedre

4 GB RAM eller mer

10 GB ledig diskplass

Minimumskrav til database server Microsoft SQL server 2012:

Windows 7, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008 Service Pack 2

.NET Framework 3.5 SP1
Pentium 4 2 Ghz
2 GB RAM
4 GB ledig diskplass

Minimumskrav til arbeidsstasjon:

Windows 7

.NET Framework 4.5.1 eller nyere

Intel Pentium 4 1 Ghz tilsvarende eller bedre

1 GB RAM

400 MB ledig diskplass

Anbefalt skjermoppløsning er 1280x800 eller høyere

NB! PowerOffice støtter Microsoft Office 2010, 2013, 2016 og 2019 i kombinasjon med Microsoft SQL server 2008 R2, 2012, 2014, 2016 og 2019.

For Outlook plugin støttes kun 32 bits versjon av Outlook