SMS

Dersom du har kjøpt modulen PowerOffice CRM, har du mulighet til å sende SMS direkte fra programmet. Du kan sende tekstmelding til en kunde eller til kontaktgrupper. Du kan også registrere timer i databasen direkte fra mobiltelefonen.

Abonnement
For å få tilgang til PowerOffice SMS må det opprettes et abonnement hos vår leverandør for SMS-tjeneste, SystorVest. Skjemaet for registrering av nytt abonnement gjøres på følgende URL: http://smsalert.no/poweroffice.aspx. Når siste steg i skjemaet er fullført får man oppgitt brukernavn og passord. Denne informasjonen settes opp på menyen Verktøy > Systeminnstillinger > Annet > Varsling og SMS. Feltet Avsender kan eksempelvis være mobilnummer eller firmanavn (maksimalt 11 tegn inkl. mellomrom).

Ønsker man å endre avsender senere sendes den ønskede avsender på e-post til: post@systorvest.no for aktivering. Avsender må også endres i innstillinger.

NB! Om avsender i innstillinger ikke er lik avsender som SystorVest har registrert, vil det stå PowerOffice som avsender på SMS.

Nedlasting PowerOffice Server Service
For at SMS varsling og mottak av SMS skal fungere må dere laste ned programmet PowerOffice Server Service fra våre hjemmesider PowerOffice AS - Kundesider - Nedlastinger. Installasjons veiledningen er tilgjengelig via hjelpesidene for Server Service.

Sende SMS

Meny: Handling > Send SMS, eller Send SMS på hovedmenyen

Klikk på menyen Send SMS og velg Legg til mottaker.  Her kan du velge mellom kunder, kontakter, medarbeidere, kontaktgrupper og utvalg. Du kan sende SMS direkte fra kundeoppfølgingsbildet. Marker kunden eller kontakten og trykk Send SMS.

NB! Husk at det må være registrert mobilnummer på kunden.

Velg eventuelt mal. SMS-mal kan lages via Ajourhold> SMS maler. Oversikt over tilgjengelige flettekoder finner du her
Velg hvilke dokumentgruppe malen skal lagres under.
Trykk Send.

Innkommende SMS /SMS logg

Via menyen Handling > Innkommende SMS finner du en loggføring av SMS.   Det er mulig å slette sendte SMS'er herfra. Dette er det kun Administratorbruker som kan gjøre.