9110 Slette medarbeider

Opp igjennom årene så har medarbeidere kommet og gått.

Da kan det være lurt å rydde opp og slette gamle ansatte.

Dette er årsaken til at rutine 9110 ble laget.

Her vil rutinen slette alt som medarbeideren har gjort i den tiden vedkommende var ansatt i bedriften.

9110_1

Kriterier for at en medarbeider skal dukke opp i listen er at det ikke er kryss på Ansatt og bruker av PowerOffice.

Så her kan dere da velge hvilke ansatte dere ønsker å slette fra databasen. Dere kan merke flere for å slette disse samtidig.

Når dere kjører denne rutinen, vil PowerOffice først ta en backup av databasen, så vil alt medarbeideren har gjort bli slettet fra databasen.

Samtidig, så vil medarbeiderkortet bli slettet.

Eventuelle dokumenter som medarbeideren har lagret på kunder vil bli slettet fra dokumenttabellen i databasen, men det faktiske dokumentet vil ligge igjen i dokumentsenteret.