Last ned PowerOffice Server Service fra våre hjemmesider http://www.poweroffice.no/kundesenter-nedlastinger/

Når filen er lastet ned bør den kjøres som administrator.

velkommen

Dette er velkomstskjermen til installasjonsprogrammet. Trykk Next for å gå videre i installasjons prosessen.

destination

Velg hvor du ønsker å installere PowerOffice Service. Denne mappen må ligge på serveren, og bør ikke være tilgjengelig på nettverket eller Internett.

Når du har valg mappe trykk på Next for å gå videre

ready

Se over at plassering er korrekt og trykk Next for å starte installasjonen. Installasjonsprogrammet vil nå installere PowerOffice Service. Dette kan ta noen minutter.

profile

Under installasjon vil du måtte sette opp Profil. Du kan enten velge å gjøre dette under installasjons prosessen, eller så kan dette gjøres i ettertid.

Hvordan du setter opp profilen kan du lese mer om her

Om du trykker Cancel her vil du få opp en advarsel

warning

Trykker du Yes går installasjonsprosessen videre uten å sette opp profil. Trykker du No går du tilbake til Profil oppsettet

finish

Installasjon av PowerOffice Server Service er nå ferdig. Trykk Finish for å avslutte installasjons veilederen.