Systemkrav

Hardware spesifikasjon for mobilserver

Pentium III 2 GHz

2 GB RAM

1 GB ledig diskplass

Må ha tilgang til Internet

Må ha fast ip-adresse

Software spesifikasjon

Støtter en av følgende operativsystem

- Windows XP (SP3)

- Windows Vista (SP1)

- Windows 7 (SP1)

- Windows Server 2003

- Windows Server 2008

- Windows Server 2012

Microsoft .NET 4.0 må være installert (installeres av PowerOffice Service installasjonen ved behov)

PowerOffice versjon 27.03 eller nyere

Forhåndsbetingelser:

Installasjonen må gjøres på serveren

Du trenger Administrator tilgang på serveren for å kunne fullføre installasjonen.

Eldre versjoner av PowerOffice Mobile server må avinstalleres.

Installasjon av PowerOffice Mobile server krever vanligvis ikke omstart av serveren

Kundens ansvar:

Kunden må selv sette opp sin brannmur til å fungere mot PowerOffice Mobile.
Kunden må selv sette opp port forwarding dvs Kunden må route aktuell port fra WAN til lokal server/arbeidsstasjon IP-adresse på brannmuren.