Oppsett på mobiltelefon

For å sette opp telefonen/nettbrettet til å fungere start ønsket nettleser og skriv inn følgende:

http://ip:port (om port 80 er brukt, så trenger man ikke skrive inn :port)

F.eks.: Kunden har IP 77.110.214.54 og velger å bruke port 8082. For å logge inn på PowerOffice Mobile så blir linken som følger: http://77.110.214.54:8082

mobile

Skriv så brukernavn og passord som er definert i PowerOffice og trykk Logg inn