HeaderSupport

Velkommen til PowerOffice dokumentasjon og hjelpeside

Velg hviket produkt du ønsker dokumentasjon til:

Rapporter feil eller forbedringsønsker

For at vi skal kunne hjelpe deg raskest mulig, er det viktig at vi får en så detaljert beskrivelse av feil eller forbedringsønsket som mulig. Får du en feilmelding, oppgi eksakt melding som vist på skjermen. Beskriv også under hvilke omstendigheter problemet dukket opp og om problemet er vedvarende eller ikke.  For å hjelpe deg med registreringen har vi laget et registreringsskjema som strukturert  angir hvilke opplysninger vi trenger fra deg. Det er også mulig å legge ved et skjermutklipp som vedlegg til skjemaet.
Meld feil eller forbedringsønske

Nytt saks håndterings system

PowerOffice support har begynt å bruke et nytt saks håndterings system.
Det nye systemet heter Zendesk. Alle supporthenvendelser via e-post vil bli håndtert her.
Her vil alle kundene kunne følge alle sine saker som er sendt inn til PowerOffice support.
Det er også lagt opp til et forum, tips og triks, forbedringsønsker og innformasjon.
Logg inn for å opprette saker, forbedringsønker og foruminlegg.
Kommenter andre sine foruminnlegg eller forbedringsønsker.
Trykk HER for å komme til siden

Andre nyttige lenker:

Kontakte oss via e-post

For andre henvendelser kan du kontakte oss på e-post: support@poweroffice.no

Kontakte oss pr. telefon

Telefon: 75 50 07 20 (hverdager kl. 09-15)