HeaderSupport

Velkommen til PowerOffice dokumentasjon og hjelpeside

Velg hviket produkt du ønsker dokumentasjon til:

Rapporter feil eller forbedringsønsker

For at vi skal kunne hjelpe deg raskest mulig, er det viktig at vi får en så detaljert beskrivelse av feil eller forbedringsønsket som mulig. Får du en feilmelding, oppgi eksakt melding som vist på skjermen. Beskriv også under hvilke omstendigheter problemet dukket opp og om problemet er vedvarende eller ikke.  For å hjelpe deg med registreringen har vi laget et registreringsskjema som strukturert  angir hvilke opplysninger vi trenger fra deg. Det er også mulig å legge ved et skjermutklipp som vedlegg til skjemaet.
Meld feil eller forbedringsønske

Hjelpeside på nett

For å komme til våre hjelpesider så kan du trykke HER for å komme til siden

Andre nyttige lenker:

Kontakte oss via e-post

For andre henvendelser kan du kontakte oss på e-post:
For WIN support: support@poweroffice.no
For GO support: gosupport@poweroffice.no

Kontakte oss pr. telefon

Telefon: 75 50 07 20 (hverdager kl. 08.30-15.30)