Synkronisering bærbar PC

I de tilfellene hvor du jobber ute fra kontoret og oppholder deg i områder uten tilgang til internett, er synkronisering til bærbar pc en meget god løsning for løpende timeregistrering.

Før du forlater kontoret og kobler fra nettverket kopierer/synkroniserer du databasen på serveren til den bærbare PCen din. Når du er borte fra kontoret logger du deg på den lokale databasen, og registrerer timene dine som vanlig. Når du kommer tilbake på kontoret og logger deg på den sentrale databasen vil systemet fange opp at det ligger timer til synkronisering. Du vil da få spørsmål om du ønsker å synkronisere disse.

Med synkronisering til bærbar pc har du løpende tilgang til å registrere timer og utlegg slik at ikke noe blir glemt.