Forord

PowerOffice_logo_liggende_R

Vår kvalitet - din lønnsomhet

Takk for at du valgte oss som leverandør!

PowerOffice AS er anerkjent som Norges fremste leverandør av administrativ programvare. Samarbeid med ledende kunnskapsbedrifter gjennom mange år har gjort oss til spesialister innenfor akkurat dette området! Hos oss finnes det alltid en saksbehandler som forstår og kan løse din problemstilling. Programvare fra PowerOffice AS holder et meget høyt nivå når det gjelder kvalitet, funksjonalitet og brukervennlighet.

Ved bruk av programmet er hjelpefilen et fint oppslagsregister som gir detaljerte funksjonalitetsbeskrivelser. Ta gjerne kontakt med oss pr e-post eller telefon ved behov for bistand.

E-post: support@poweroffice.no

Telefon: 755 00 720 (hverdager kl 09.00 - 15.00)

Lykke til med bruken av PowerOffice!